VEDLIKEHOLD

  • GODE MATERIALER:
WeeDo Funwear produktene er laget av de beste materialene. Materialet som er brukt har en høy vannsøyle samtidig som materialet er svært pustende. Alle produktene er laget for at de skal kunne vare lenge. Og som vi alle vet, barn er barn. Barn vil klatre, løpe, hoppe og utforske og nettopp derfor er materialene vi har valgt ekstremt slitesterke. Materialene som er brukt i WeeDo produktene er tekniske og av høy kvalitet.
  • DRESSENE SKAL HOLDE FLERE SESONGER:
Produktene skal vare og holde lenge. Vi har noen triks som kan gjøre at dressen din holder enda litt lenger.
  • Ikke vask dressen din for ofte. Det holder som regel å tørke av flekker med en våt klut. Dette er ikke bare bra for dressen, men også bra for miljøet. Vinn vinn!
  • Om uhellet er ute og dressen må vaskes:
- Viktig å vaske i maskin på kun 30 grader
- Ikke bruk vaskemidler med klorin eller andre blekende stoffer
- Ikke bruk tøymykner
- Ikke bruk tørketrommel
  • WeeDo produktene er laget med DWR teknologi (The durable water repellent-impregnation). DWR er det som gjør produktene våre vanntett og pustende på samme tid. Om produktene vaskes for ofte mister DWR effekten sin, men fortvil ikke - du kan reaktivere effekten. Hvordan?
-Plasser en fuktig klut over produktet og gå over med strykejernet på lav varme. Strykejernet vil da reaktivere DWR teknologien, men vær forsiktig, for høy varme og du kan risikere og ødelegge dressen.
  • MILJØVENNLIG:
WeeDo Funwear er bevisste på å redusere miljøavtrykket. Det er derfor vi bruker miljøvennlige tekstiler og har justerbare ben og armer i dressene våre. Nettopp fordi man skal slippe å kjøpe nytt hvert år.
SPØRSMÅL?
Send oss mail på: post@weedo.no eller ring telefonnummer: 99 70 70 71